Wiredelta

E-commerce Webshops

Hos Wiredelta arbejder vi med CMS platforme for at skabe og udvikle e-handelshjemmesideer. De webshops vi opretter er lette at vedligeholde, fuldt responsive og mobilvenlige.

Woocommerce

Med over 74 millioner afhængige websites, og i gennemsnit 126 millioner unikke besøgende pr. måned, er WordPress et af de mest populære indholdshåndteringssystemer. Generelt brugt til at oprette forretningssider, giver det virksomhederne mulighed for at styre deres hjemmesides indhold, hvilket afspejler brandets essens og identitet. WordPress sider omfatter en bred vifte af brancher og kan oversættes på over 40 forskellige sprog, hvilket gør tilpasning en simpel proces. Store opdateringer rulles ud med få ugers mellemrum. En af de største fordele ved WordPress er, at det er SEO-venligt – WordPress-relaterede søgeord scorer 37 millioner søgninger pr. måned, og søgeordet “WordPress” alene modtager over 450.000 søgninger hver måned! Nyt indhold bliver regelmæssigt skabt, der adresserer emner inden for din branche, mens vedtagelsen af ​​de mest effektive søgeord vil gøre at din virksomhed skiller sig ud blandt andre virksomheder på markedet. Det intuitive design, som karakteriserer WordPress, giver mulighed for at bevare fokus på hjemmeside- og blogindhold, i stedet for at bekymre sig om formatet. Det tætte samarbejde med vores udviklere giver dig mulighed for yderligere at tilpasse designet til den indre essens i dit brand. Derudover er WordPress kendetegnet ved et automatisk responsivt design, der tilpasser hjemmesiden til skærmen på en række forskellige enheder. Med denne fleksibilitet kan din virksomhed og dit indhold være tilgængeligt for et bredere publikum og øge synligheden af ​​dit brand.

Magento

Med over 150.000 onlinebutikker, herunder mærker som Ford og Samsung, og over 500.000 downloads siden lanceringen tilbage i 2008, har Magento etableret sig som en af ​​de mest brugte e-handelsplatforme. Det ejer i øjeblikket 31% af markedet, og bruges af 26% af top 1 million hjemmesider. Netværket vokser eksponentielt, og tæller for tiden mere end 800.000 medlemmer og over 400 Magento-løsningspartnere globalt. Magento er en meget fleksibel platform, og dette giver mulighed for at tilbyde effektive og hurtige løsninger til produkttilpasning, betalingsmetoder, fragt og håndtering. Det er 5.000+ extensions, der er tilgængelige på markedet, hvilket gør det udvideligt og nemt at tilpasse, og de tillader butiksejere at tilpasse deres online-butikker for at imødekomme deres forretningsbehov. Den fleksibilitet, der karakteriserer platformen, tillader også udnyttelse af funktioner og muligheder, der har til formål at effektivt administrere hjemmesider og deres indhold. Ved at arbejde tæt sammen med vores udviklere vil du oprette en intuitiv og nem-at-bruge e-handelsbutik, der er karakteriseret ved funktioner, der er skræddersyet til at passe virksomhedens behov og formål. Desuden er platformen udtænkt til at være SEO-venlig, hvilket gør din virksomhed mere synlig i søgeresultaterne. Magento platform understøtter et mobilvenligt responsivt design, så uanset hvilken enhed dit publikum har adgang til dit website på, vil deres erfaring altid være optimal.

Drupal

Med næsten 2.000 temaer og over 26.000 moduler til rådighed, oversat til over 90 forskellige sprog, står Drupal til at blive en af ​​de mest populære open source-CMS platforme. Det er blevet anerkendt af mange organisationer og regeringer – da præsident Obama tiltrådte, blev en række hjemmesider, som blev styret af den amerikanske regering, konverteret til open source-software, specielt Drupal – og nogle af de mest populære og velkendte mærker i verden, herunder Tesla Motors, Timex og Economist, har valgt det. Desuden bruger 71 ud af de 100 bedste universiteter i verden, herunder MIT og Harvard, Drupal, som i øjeblikket kører 28% af alle .edu hjemmesider. Platformen giver en bred vifte af værktøjer til effektivt at organisere og præsentere relevant information, hvilket gør forretningshjemmesideer mere tiltalende og tilgængelige for deres publikum. Nogle af dens funktioner tillader også at overvåge og kontrollere den administrative adgang til indholdsproduktion og -styring. Desuden giver Drupals formateringsfunktioner virksomheder mulighed for at inkludere sider med de rigtige indhold og søgeord, og øger deres placering for vigtige trafikgenererende søgeord. Gennem forskellige tilslutningsmuligheder (f.eks. social media integration) er det muligt at forbinde og engagere sig med brugere, der har adgang til et bredere marked, hvilket giver folk mulighed for at opdage mere om virksomheder. Endelig understøttes Drupal af et enormt og aktivt fællesskab, der gør platformen ekstremt fleksibel og i stand til at understøtte alle former for hjemmesider, der nemt kan tilpasses, så de passer til de mest forskellige behov. Drupals platform arbejder med alle operativsystemer og enheder, hvilket gør det lettere end nogensinde at få et lydhørt design.

How is Your Business Performing Online? Get a Free Analysis by Entering Your Domain.

Unlimited Analysis. No Registration Required

You are in good company

Join leading companies from all over the world that has worked with us to grow their business online. Industry leaders that increasingly rely on online to succeed in the coming decades, as we continue to see software is feeding the world.

1000+ websites scanned

300+ websites supported

200+ websites developed


Get an ebook for FREE

Subscribe to our newsletter and get the ebook along with regular insights to grow your business digitally!
We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy and Terms of Service.

Get an ebook for FREE

Subscribe to our newsletter and get the ebook along with regular insights to grow your business digitally!
We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy and Terms of Service.

Get an ebook for FREE

Subscribe to our newsletter and get the ebook along with regular insights to grow your business digitally!
We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy and Terms of Service.

Få tip til forbedring af dit websted, leveret hver mandag morgen.

Vi opbevarer dine data privat og deler kun dine data med tredjeparter, der gør denne tjeneste mulig.Læs vores privatlivspolitik.